About us
Kegal Rent kompani lidere ne Tirane!

Kompania Kegal Rental është një ndër kompanitë kryesore në fushën e makinave me qira në Shqipëri, me qendër të saj në Bulevardin Zogu I, në qytetin e Tiranës. Në periudhën nga viti 2017 deri në 2023, kompania ka bërë një investim të konsiderueshëm në flotën e saj dhe aktualisht ofron një gamë të gjerë të makinave me qira të vitit të prodhimit 2017 deri në vitin 2023.

Flota e Kegal Rental përfshin mbi 40 makina të reja dhe të përdorura, të cilat janë të kategorisë luksoze. Makinat e ofruara për qira janë të markave dhe modeleve prestigjioze, duke përfshirë më të reja dhe më të kërkuarat në treg. Ky asortimenti i gjerë siguron klientëve një eksperiencë të kualifikuar dhe të komoditetshme gjatë përdorimit të makinës.

Kompania operon në të gjithë territorin e Shqipërisë, duke ofruar shërbime të kualifikuara dhe të personalizuara për klientët e saj. Qendra kryesore e operacioneve është në Tiranë, por Kegal Rental ofron sherbime me qira edhe në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës "Nënë Tereza", duke u përpjekur për të plotësuar nevojat e udhëtarëve që hyjnë dhe dalin nga ky aeroport.

Me një ekip të kualifikuar dhe të përkushtuar, Kegal Rental ka arritur të bëjë dallimin në tregun e makinave me qira duke ofruar cilësi, siguri dhe shërbim të shkëlqyeshëm. Një ndër veçoritë kryesore të kompanisë është përqëndrimi i tyre në kënaqësinë e klientit dhe fleksibilitetin në përshtatjen e ofertave sipas kërkesave të tyre individuale.

Përvoja e gjatë dhe reputacioni i ndërtuar në treg bëjnë Kegal Rental një zgjedhje të preferuar për ata që kërkojnë makinë me qira në Tiranë dhe pjesët tjera të Shqipërisë.