Slider

Price 100 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
7+1 Seats
Cmimi Ditor
100 euro
Prodhimi
2013
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

Mercedes-Benz Viano 2013 është një mini-autobus i prodhuar nga kompania gjermane Mercedes-Benz. Ky model ofron komoditet, hapësirë të bollshme, dhe teknologji të avancuar, duke e bërë një zgjedhje të preferuar për familjet dhe udhëtarët që kërkojnë një mjet të madh me performancë të lartë dhe dizajn të sofistikuar.

Dizajni dhe Hapësira dhe Informacionet shtese

Viano ka një dizajn të elegancës së thjeshtë dhe detajet e hollësishme që pritet nga Mercedes-Benz. Kjo makinë ka një strukturë të madhe që ofron hapësirë të bollshme për pasagjerët dhe bagazhin. Mjeti vjen në dy versione, njëri me dy vende përpara dhe dy rreshta me dy vende për pasagjerë, dhe një tjetër me tre rreshta për pasagjerë. Kjo e bën atë ideale për familjet e mëdha dhe udhëtarët që duan të udhëtojnë me komoditet.
Viano 2013 vjen me një gamë motorësh të fuqishëm dhe ekonomikë të karburantit. Motorët diesel dhe benzinë ofrojnë një përformance të sigurt dhe të besueshme, duke bërë të mundur udhëtime të përshtatshme edhe në rrugët më të vështira. Transmetuesit automatikë dhe manualë janë të disponueshëm, duke e lejuar shoferin të zgjedhë sipas preferencave të tyre. Megjithatë, për versionet diesel të këtij modeli, shumëri e zakonshme e konsumit të karburantit është rreth 6-8 litra për 100 kilometra në qytet dhe 5-7 litra për 100 kilometra në rrugë. Këto vlera mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të ndryshme të udhëtimit. Rekomandohet të kontrolloni manualin e përdorimit të makinës për informacionin e saktë rreth konsumit të karburantit për versionin dhe motorin e caktuar të Mercedes-Benz Viano 2013 që ju posedoni

Komforti dhe Teknologjia
Në brendësi, Viano 2013 ka një ambient të rafinuar dhe të sofistikuar. Materialët e cilësisë së lartë janë përdorur për të krijuar një ambient të këndshëm për pasagjerët. Sistemet e klimatizimit, sistemet e zërit, dhe teknologjitë e kontrollit të udhëtimit janë të instaluar për të siguruar një eksperiencë udhëtimi sa më komode. Sistemet e sigurisë dhe të kontrollit të stabilizimit janë përdorur për të garantuar sigurinë e udhëtimit.
Mercedes-Benz Viano 2013 është një mini-autobus i avancuar me një kombinim të shkëlqyer të komoditetit, performancës, dhe teknologjisë. Ky model ofron një eksperiencë udhëtimi të klasës së lartë për ata që e kërkojnë një mjet të madh dhe të besueshëm për udhëtime familjare ose për biznes.

Video