Slider

Price 100 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
8+1 Seats
Cmimi Ditor
100 euro
Prodhimi
2012
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Regullorja

Pershkrimi i makines

Mercedes-Benz Vito është një furgon i prodhuar nga kompania gjermane Mercedes-Benz. Ky model ka kaluar nëpër disa përmirësime gjatë viteve, duke perfshirë vitin 2012. Këtu është një pershkrim i përgjithshëm për Mercedes-Benz Vito 2012:
Dizajni dhe Pamja
Mercedes-Benz Vito është një furgon i mesëm, i dizajnuar për të përdorur në aplikacione të ndryshme tregu, duke përfshirë transportin e mallrave dhe personave. Dizajni i jashtëm është i zakonshëm për një furgon, me vëmendje të veçantë për funksionalitetin dhe hapësirat e ngarkesës.
Performanca dhe Motorët
Në vitin 2012, Mercedes-Benz Vito ofronte motorë të ndryshëm me fuqi të ndryshme, duke filluar nga versionet me vajra të vogla deri te motorët diesel më të fuqishëm. Ka pasur edhe opsionet për motorët me ngjizje elektrike në disa tregje të veçanta.
Hapësira e Brendshme dhe Komoditeti
Brenda, Vito ka ofruar hapësira të mjaftueshme për udhëtuesit dhe ngarkesën. Mund të ketë variante me disa vende ose hapësira për ngarkesë, duke përshtatur nevojat e biznesit ose transportit personal. Përparësi të tjera kanë përfshirë sistem audio dhe sistem të avancuar të infotainment, por specifikimet variojnë në varësi të versionit dhe opsioneve të zgjedhura.
Siguria dhe Teknologjia
Mercedes-Benz Vito ka ofruar sisteme të sigurisë të zakonshme të cilat përfshijnë ABS (Antilock Braking System), ESP (Electronic Stability Program), dhe airbag për shoferin dhe pasagjerin. Versionet më të reja të asaj kohe mund të kenë përmirësime të tjera teknologjike, por për shembullin e vitit 2012, teknologjia ishte më e limituar në krahasim me modelin e sotëm.