Slider

Price 50 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Benzine
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
50 euro
Prodhimi
2023
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

MG ZS është një SUV kompakt prodhuar nga kompania kineze-britanike MG Motor. Kjo është një version i ri për vitin 2023 i modelit të suksesshëm të MG ZS, i cili ka fituar popullaritet për shkak të dizajnit të bukur, teknologjisë së avancuar dhe vlerës së mirë në treg.
Në brendësi, MG ZS ofron hapësira të mjaftueshme për pasagjerët dhe bagazhin. Kjo është e rëndësishme për një SUV kompakt, duke u bërë një zgjedhje e përshtatshme për familjet dhe udhëtimet e gjata. Materialet e brendshme janë të cilësisë së lartë dhe i japin një ndjesi të bukur dhe të rehatshme.
Në terma të performancës, MG ZS ofron një vozitje të qetë dhe të rehatshme. Sistemi i përhershëm i katër rrotave siguron stabilitet dhe kontroll në kushte të ndryshme të rrugës, ndërsa sistemi i mbajtjes së drejtimit e bën vozitjen më të lehtë në rrugët e vështira.

Harxhimi pĂ«r 100 kilometra nĂ« njĂ« MG ZS 2023 do tĂ« ndryshojĂ« bazuar nĂ« disa faktorĂ«, duke pĂ«rfshirĂ« stĂ«rvitjen, ngarkesĂ«n, dhe kushtet e rrugĂ«s. MegjithatĂ«, nĂ« pĂ«rgjithĂ«si, njĂ« MG ZS me motor benzinĂ« mund tĂ« ketĂ« njĂ« konsum tĂ« karburantit prej rreth 6-8 litra pĂ«r 100 kilometra,  ËshtĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« vĂ«rehet se kĂ«to shifra janĂ« tĂ« orientueshme dhe mund tĂ« ndryshojnĂ« nĂ« varĂ«si tĂ« shumĂ« faktorĂ«ve. 
Ju mund të përjetoni klasën dhe sofistikimin e një SUV kompakt të sapo dalë nga fabrika me MG ZS 2023, ekskluzivisht te KegalRental.
Ne jemi këtu për t'ju bërë udhëtimet tuaja të paharrueshme duke ofruar më shumë se vetëm një makinë - ofrojmë një përvojë të rrallë në udhëtimVideo