Slider

Price 50 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
6+1 Seats
Cmimi Ditor
50 euro
Prodhimi
2010
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

Për një Mitsubishi Pajero modeli 2010, konsumi i karburantit mund të ndryshojë bazuar në disa faktorë si kondicionet e vozitjes, rruget, ngarkesa, dhe stili i vozitjes. Megjithatë, një Pajero mesatarisht mund të ketë një konsum të karburantit prej rreth 10-14 litra për 100 km, në varësi të motorit dhe versionit të makinës.

Specifikacionet e tjera të një Mitsubishi Pajero 2010 mund të përfshijnë: Motori: Pajero 2010 mund të vijë me motorë të ndryshëm,diesel. Motorët e zakonshëm jane 3.2L turbodiesel. Transmetimi: Mund të ketë një transmetim automatik, me disa versione që ofrojnë të dyja opsionet.
Sistemi i Përhershëm i Katër Rrotave (4WD): Pajero është një SUV me sistem të përhershëm të katër rrotave, që e bën atë të përshtatshëm për vozitje në terrene të ndryshme. Kapaciteti i Ngarkesës: Pajero ka një hapësirë të brendshme të rehatshme dhe kapacitet për të transportuar deri në 7 persona, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për familjet e mëdha.
Siguria: Mund të ketë karakteristika sigurie si frenim ABS, ndihmë në frenim (EBD), sistem të kontrolit të stabilitetit, sistem frenimi në rast të emergjencës dhe kopsht të pasme me kamera.