Slider

Price 80 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
80 euro
Prodhimi
2022
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

Volkswagen Golf Mk8 është modeli i gjashtë i Volkswagen Golf, një automjet kompakt që është i njohur për performancën e tij të mirë, elegancën dhe teknologjinë e avancuar. Këtu janë disa specifika të zakonshme për VW Golf Mk8, të cilat ndryshojnë në varësi të versionit.
Diesel: Variantet diesel përdorin motorë me katër cilindra, duke ofruar fuqi nga rreth 115 HP deri në 200+ HP për versionet më të fuqishme GTD.
Sistemi i infotainment-it me ekran prekës, përfshirë ndërfaqen e VW Digital Cockpit për një eksperiencë të personalizuar të guidës.
Sistemi i navigimit të integruar, Bluetooth, dhe mundësia për lidhje me aplikacionet e telefonit për funksione të zgjeruara.
Sistemi i asistencës së shoferit, përfshirë sistem të mbajtjes në rrugë, asistencën për parkim, dhe kamera pasqyrimi.

Konsumi i karburantit për VW Golf MK8 2022 ndryshon në varësi të shumë faktorëve, përfshirë versionin e motorit, transmetimin, stilin e drejtimi dhe kushtet e rrugës. Për versionet benzine të Volkswagen Golf MK8 2022, konsumi i karburantit përgjithësisht lëviz rreth vlerave të mëposhtme
Rreth 6.0-7.0 litra për 100 km në qytet dhe 5.0-6.0 litra për 100 km në rrugë.

Dizajni dhe Komoditeti:
Vend për katër deri në pesë persona.
Hapësira e mjaftueshme për kokë dhe këmbë për pasagjerët dhe shoferin.
Kapacitet i konsiderueshëm i bagazhit për një automjet kompakt.
Sistemet e sigurisë përfshijnë airbag për shoferin dhe pasagjerin, sistem ABS, sistem të mbajtjes në rrugë, sistem të ndihmës për frenimin, dhe shumë teknologji të tjera të sigurisë.

Video