Slider

Price 40 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Gaz + Benzine
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
40 euro
Prodhimi
2014
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

VW Passat 2014 mund të vjenë me disa opsione motorësh. Në përgjithësi, mund të ketë motorë benzine dhe diesel me kapacitete të ndryshme. Motorët e zakonshëm përfshijnë variantet benzine me katër cilindra dhe motorë diesel me katër ose gjashtë cilindra.
Passat 2014 ka një dizajn të qetë dhe të klasifikuar. Dizajni i jashtëm mund të ndryshojë në varësi të versionit dhe niveleve të pajisjeve`
Passat 2014 vjen me një gamë të gjërë të pajisjeve dhe teknologjive, përfshirë sisteme të avancuara të sigurisë si ABS (Anti-lock Braking System), sistem të stabilizimit të makinës (ESC), sistem të frenimit të shpërndarë (EBD), sistem të ndihmës së parkimit, kamera pasqyrimi, sistem të zërit të integruar, dhe sisteme të tjera të infotainment-it. Konsumi i karburantit ndryshon në varësi të motorit dhe transmetimit, por në përgjithësi VW Passat është i njohur për performancën e mirë të konsumit të karburantit, sidomos në rrugë të gjata. Motori benzine me katër cilindra (1.8L turbocharged inline-4) zakonisht prodhon rreth 170 deri në 180 kuaj fuqi

Për versionin benzine me motorin 1.8L turbocharged inline-4, konsumi i karburantit i përgjithshëm në qytet është rreth 9-11 litra për 100 kilometra. Në rrugë, mund të ketë një konsum më të ulët, rreth 6-8 litra për 100 kilometra.

Video