Slider

Price 50 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
6+1 Seats
Cmimi Ditor
50 euro
Prodhimi
2015
Color
Yellow
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Regullorja

Pershkrimi i makines

Volkswagen Sharan 2015 është një SUV e madhe e prodhuar nga kompania gjermane Volkswagen.

Kjo makinë është e njohur për hapësirën e saj të brendshme të madhe dhe komfortin e pasagjerëve. Motorët dizel janë shumë të zakonshëm për Sharan, përfshirë variantet 2.0 TDI me fuqi rreth 140-180 horsepower. Motorët dizel ofrojnë një kombinim të mirë midis performancës dhe efikasitetit të karburantit. Hapësira për Pasagjerët dhe Bagazhin: Sharan ofron vend për 7 deri në 9 pasagjerë, me tre rreshta të sjedhjeve të pavarura.

Hapësira për bagazhin është ndryshueshme bazuar në pozicionin e rreshtave të sjedhjeve, por zakonisht është e bollshme për valixhe dhe mallra të tjera të përditshme. Motorët dizel ofrojnë një konsum më të ulët të karburantit, rreth 6-7 litra për çdo 100 kilometra në qytet dhe 5-6 litra për çdo 100 kilometra në rrugë. VW Sharan 2015 është e pajisur me teknologji të sigurisë si frenimi automatik në emergjencë, kamera për parkim, asistencë për qëndrimin në rrugë, dhe shumë të tjera. Sistemet e infotainment-it përfshijnë një ekran të prekshëm, sisteme të integruara të telefonit dhe opsione të tjera të konfigurueshme

Video