Slider

Price 30 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
30 euro
Prodhimi
2019
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Regullorja

Pershkrimi i makines

Hyundai Accent 2019 është një sedan i kompaktë i prodhuar nga kompania koreane Hyundai. Ky model ofron një kombinim të mirë midis performancës, efikasitetit të karburantit, dhe komoditetit. Këtu është një pershkrim i përgjithshëm për Hyundai Accent 2019:

Dizajni dhe Pamja

Hyundai Accent 2019 ka një dizajn modern dhe tërheqës, me linja të buta dhe forma aerodinamike. Grila e madhe e përparme dhe dritat e pasme të projektuara mirë i japin Accent një pamje elegante dhe të sofistikuar.

Performanca dhe Motorët

Në motorët, Accent ofron një motor të vetëm: një motor benzinë me katër cilindra 1.6 litra. Ky motor ofron një balancë të mirë mes fuqisë dhe efikasitetit të karburantit, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për përdorim të përditshëm në qytet. Accent ka një shkathtësi të mirë të drejtimi dhe është i përshtatshëm për udhëtime të shkurtra dhe të gjata.

Hapësira e Brendshme dhe Komoditeti
Brenda, Hyundai Accent ofron një hapësirë të mjaftueshme për udhëtarët në pjesën e parë dhe të pasme të makinës, duke përfshirë edhe hapësira të mira për këmbët. Materialet e brendshme janë cilësore dhe komoditeti është një nga pikat e forta të këtij modeli. Versionet më të larta të pajisura mund të përfshijnë opcionet e tilla si sistem audio të avancuar dhe sistem të infotainmentit me ekran të prekshëm.
Siguria dhe Teknologjia
Accent është i pajisur me teknologji të sigurisë si sistem frenimi automatik i emergjencës, ndihmë për mbajtjen e rrugës, dhe kamera e pasme për parkimin. Sistemi i infotainmentit mund të përfshijë teknologji të lidhjes së smartphone-ve si Apple CarPlay dhe Android Auto për të siguruar lidhjen me aplikacionet dhe muzikën e telefonit tuaj inteligjent.
Efikasiteti i Karburantit
Hyundai Accent 2019 është i njohur për efikasitetin e tij të karburantit. Motori i tij 1.6 litra ofron një performancë të mirë të karburantit, duke bërë që ky model të jetë ekonomik në përdorim të përditshëm. Kjo është një përmbledhje e përgjithshme e veçorive të Hyundai Accent 2019. Për detaje të mëtejshme dhe specifikimet e saktë, është e rekomanduar të konsultoheni me një dealer të autorizuar të Hyundai ose të vizitoni faqen zyrtare të Hyundai për informacion më të saktë rreth modeleve dhe opcioneve të disponueshme të Hyundai Accent 2019.