Slider

Price 40 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Gaz + Benzine
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
40 euro
Prodhimi
2022
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

Hyundai Elantra 2020 është një sedan i vogël i prodhuar nga kompania koreane Hyundai. Ky model është i njohur për cilësitë e tij të mira të ndërtimit, performancën e mirë dhe teknologjinë e avancuar. Këtu është një pershkrim i përgjithshëm për Hyundai Elantra 2020:

Dizajni dhe Pamja
Elantra 2020 ka një pamje moderne dhe elegante, me linja të krisura dhe forma aerodinamike. Dizajni i jashtëm përfshin grilën e madhe të ndarë, dritat e përparme dhe dritat e pasme LED, dhe detaje të dizajnit që e bëjnë atë të dallohet në rrugë.

Performanca dhe Motorët
Elantra 2020 ofron disa opcione motori, duke përfshirë motorët benzine dhe hibrid. Motorët e zakonshëm të benzines përfshijnë motorin bazë 2.0 litra me katër cilindra që ofron një balancë të mirë mes fuqisë dhe efikasitetit të karburantit. Gama e motorëve përfshin edhe versionet sportive me motorë më të fuqishëm për ata që kërkojnë një përvojë më të shtrenjtë të drejtimit.

Hapësira e Brendshme dhe Komoditeti
Brenda, Elantra 2020 ofron një hapësirë të bollshme për pasagjerët në pjesën e parë dhe të pasme të makinës. Materialet e brendshme janë të cilësisë së lartë dhe komoditeti është një nga pikat më të forta të këtij modeli. Sistemi i infotainmentit përfshin një ekran të prekshëm me teknologjinë Apple CarPlay dhe Android Auto për lidhjen e smartphone-ve

Siguria dhe Teknologjia
Hyundai Elantra 2020 ka një varg të teknologjive të sigurisë, duke përfshirë sisteme si sistemi i ndjekjes së linjës, frenimi automatik i emergjencës, asistenti për mbajtjen e rrugës dhe kamera e pasme për parkimin. Sistemi i sigurisë përfshin airbag për shoferin dhe pasagjerët, si dhe airbag për gjunjë për shoferin.

Efikasiteti i Karburantit
Elantra është një nga makinat më të efikasit në konsumimin e karburantit në klasën e saj. Versionet e tij me motorë benzine ofrojnë një rendiment të mirë të karburantit, duke bërë që kjo makine të jetë një zgjedhje e mirë për ata që dëshirojnë të reduktojnë shpenzimet e karburantit.
Për të marrë specifikimet dhe detajet e saktësuara, gjithmonë është e rekomanduar të kontaktoni një dealer të autorizuar të Hyundai ose të vizitoni faqen zyrtare të Hyundai për informacion më të saktë rreth modeleve dhe opcioneve të disponueshme të Hyundai Elantra 2020.