Slider

Price 100 euro / day

Tipi
MAKINA
Marshi
AUTOMATIKE
Konsumi
Diesel
Vende
5 Seats
Cmimi Ditor
100 euro
Prodhimi
2023
Color
Dyer
4 dyer

Price Details

Season : Standart
# Season Days Price

Pershkrimi i makines

Hyundai Tucson 2023 është një SUV e mesme e prodhuar nga kompania koreane Hyundai. Ky model është i njohur për dizajnin e tij tërheqës, teknologjinë e avancuar dhe performancën e besueshme.
Hyundai Tucson 2023 ka një dizajn modern dhe inovativ, me linja elegante dhe detaje tërheqëse. Dizajni i tij me forma tërheqëse dhe linja të buta e bën atë një nga SUV-ët më të bukur në kategorinë e tij. Me dritat LED të pasme dhe para, si dhe grilin e përforcuar, Tucson 2023 shfaq një pamje agresive dhe të sofistikuar.

Konsumi i Karburantit 
Sa i përket konsumit të karburantit, versionet diesel të Hyundai Tucson 2023 kanë një konsum të mesatarë prej rreth 5 deri në 7 litra për 100 kilometra. Këto shifra varen nga kushtet e vozitjes dhe stilistikat e vozitjes, por gjithashtu janë përfituar nga teknologjitë e fundit që janë përdorur për të bërë motorët diesel më efikasë dhe të përmbushin standardet e emisioneve. Kjo bën Hyundai Tucson 2023 një zgjedhje të ekonomikës dhe performancës për ata që preferojnë makinat me motor diesel.

Komforti dhe Teknologjia
Brenda, Tucson 2023 ofron një ambient të rehatshëm dhe të përshtatshëm për pasagjerët. Materialet të cilësisë së lartë dhe teknologjia e avancuar përfshijnë një ekran të prekshëm të madh që ofron sistem multimedial dhe sistem navigimi. Gjithashtu, makinat moderne të Hyundai janë të pajisura me sisteme të sigurisë të përparuara, duke përfshirë frenim automatik në rast të emergjencës, mbajtës të shtetrinës dhe shumë të tjera.

Video